Πολιτικές Αφίσες από το πανεπιστημίο του Michigan

Η Συλλογή Joseph A. Labadie περιλαμβάνει αφίσες των τελευταίων 100 χρόνων. Αυτή η βάση δεδομένων αποτελείται από εικόνες αφισών, που προέχρονται απο κοινωνικά κινήματα διεκδίκησης, όπως του αναρχισμούτης αποικιοκρατίας, του κομμουνισμού, της οικολογίας, της εργασίας, του πασιφισμού, της σεξουαλικής απελευθέρωσης, του σοσιαλισμούτων γυναικών, των φοιτητικών και νεολαιίστικων διαδηλώσεων. Μερικά είναι από το πρώτο μισό του 20ου αιώνα αλλά η πλειοψηφία είναι από τη δεκαετία του 1960 και μετά. Πολλά είναι αχρονολόγητα. Όλα τα πρωτότυπα βρίσκονται στην Συλλογή Joseph A. Labadie.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε τα υψηλής ανάλυσης αρχεία σε μια δημόσια συλλογή αφισών, για τις οποίες δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα. Τα αρχεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε σκοπό, χωρίς άδεια, αν και η αναφορά της πηγής είναι ευπρόσδεκτη και σε αντιστοιχεία με τις ακαδημαϊκές προδιαγραφές.

Αυτά τα ψηφιοποιημένα αρχεία διατίθενται για τους σκοπούς της εκπαίδευσης και της έρευνας. Στις αφίσες αναφέρουμε, οτι γνωρίζουμε σε σχέση με τα πνευματικά δικαιώματα, την δημοσιοποίηση ή για το σήμα κάθε στοιχείου. Λόγω της φύσης της βιβλιοθήκης και της αρχειακής συλλογής, δεν ξέρουμε πάντοτε αν υπάρχει κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων ή για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, πώς θα μπορέσετε να τα βρείτε. Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τυχόν κατόχους δικαιωμάτων, καθώς και να μάθουμε περισσότερα για την συλλογή μας λαμβάνοντας ακριβείς πληροφορίες για αυτές (δείτε περισσότερα για τα Δικαιώματα).

Το αρχείο: http://quod.lib.umich.edu/l/lbc2ic?auth=world;sort=lbc2ic_id;type=boolean;view=thumbnail;rgn1=ic_all;q1=lbc2ic

  • Πηγή: Joseph A. Labadie Collection, University of Michigan.
  • Μετάφραση: Αδέσποτος

Δημοσιεύθηκε από

Αδέσποτος

★Προσοχή Δαγκώνει...

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s